عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

ترامپ: در حال حاضر ۵۰ میلیون بشکه نفت از ونزوئلا بدست می‌آوریم

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه خط و نشان کشیدن‌هایش برای ونزوئلا ادعا کرد اوضاع در این کشور را «در مسیر درست» قرار می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۷ - ۲۴ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 14
کد خبر: ۲۹۹۴۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا که کشورش در جریان یک تجاوز نظامی در سوم ژانویه ۲۰۲۶، «نیکولاس مادورو»، رئیس جمهور ونزوئلا را ربود مدعی شد قصد دارد وضعیت ونزوئلا را «در مسیر درست» قرار دهد.

ترامپ امروز (چهارشنبه) ادعا کرد: «وضعیت ونزوئلا را در مسیر صحیح قرار می‌دهیم و در حال حاضر ۵۰ میلیون بشکه از نفت این کشور را به دست می‌آوریم.»

در حالی که ارتش آمریکا از ماه سپتامبر گذشته با استقرار ادوات نظامی خود در نزدیکی ونزوئلا، به چندین قایق در دریای کارائیب و اقیانوس آرام به بهانه قاچاق مواد مخدر حمله کرده رئیس جمهور آمریکا تهدید کرد قصد دارد قاچاقچیان مواد مخدر را «در خشکی» هدف حمله قرار دهد.

به گزارش «الجزیره» ترامپ گفت: «بعد از حملاتی که علیه کارتل‌های مواد مخدر در دریا انجام دادیم، قاچاقچیان مواد مخدر را در خشکی نیز هدف قرار خواهیم داد.»

ترامپ روز دوشنبه در شبکه اجتماعی تروث سوشال، خود را رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد که از ژانویه ۲۰۲۶ کارش را شروع کرده است.

او این ادعا را با انتشار تصویری دستکاری شده از یک صفحه ویکی پدیا که ترامپ را همزمان هم به‌عنوان رئیس‌جمهور آمریکا و هم رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا نشان می‌دهد مطرح ساخت.

«دلسی رودریگز»، رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا در مصاحبه با تلویزیون دولتی این کشور به این اقدام ترامپ واکنش نشان داده و گفت: «من رئیس‌جمهور ونزوئلا هستم. ونزوئلا کشوری دارای حاکمیت مستقل است که توسط دولت و مردم خود اداره می‌شود.»/ایسنا

کلمات کلیدی: دونالد ترامپ
ارسال نظر